Blue Air suplimentează zborurile în luna iunie la 21 de destinații din 11 țări

Compania aeriană Blue Air a anunțat astăzi suplimentarea numărului de zboruri în luna iunie în urma cererilor călătorilor și datorită relaxării restricțiilor de călătorie în zonă.

Până la reluarea programului de zbor obișnuit, Blue Air operează doar zboruri la cerere, în conformitate cu cererile înregistrate pentru fiecare destinație.

Vestea îmbucurătoare este că Blue Air a primit suficiente cereri astfel încât să poată deschide spre rezervare în luna iunie în total 21 de destinații aflate în 11 țări.

Zboruri disponibile spre rezervare de la Blue Air în iunie 2020

De la/ spre București Otopeni: Bruxelles, Copenhaga, Dublin, Florența, Koln, Larnaca, Hamburg, Helsinki, Malaga, Stuttgart, Valencia, Cluj Napoca, Iași.

Din/spre Bacau: Dublin, Londra Luton, Bruxelles, Torino.

Din/ spre Cluj Napoca: București Otopeni, Dublin.

Din/ spre Sibiu: Stuttgart.

Ne bucurăm să putem răspunde cererilor primite de la pasagerii noștri și să reluam treptat zborurile. După 10 saptămâni la sol și în somaj tehnic, eu, alături de colegii mei piloți și insoțitori de zbor și de întreaga echipă Blue Air, suntem entuziasmați să ne reluam treptat activitatea, chiar dacă la un nivel foarte scăzut.

Vestea bună este că, în pofida reducerii semnificative a nivelului de activitate previzionat pentru acest an, saptămâna trecută, după îndelungi discuții cu reprezentanții salariaților și cu acțonariatul, am reușit să găsim împreună o formulă de colaborare care face posibilă păstrarea în echipa Blue Air a tuturor piloților și a însoțitorilor de bord care iși doresc acest lucru. Le mulțumesc pe această cale tuturor pentru dragostea lor de zbor și pentru atașamentul față de companie și pasageri.” – spune Oana Petrescu, CEO Blue Air

Citește și  Blue Air anunță 5 zboruri noi spre Grecia în vara 2022

Pentru rezervarea acestor zboruri, pasagerii sunt îndemnați să acceseze secțiunea dedicată de pe site-ul Blue Air, Zboruri la Cerere, să identifice zborul dorit și să urmeze pașii indicați pentru rezervarea online. Pentru zborurile la cerere, voucherele nu sunt acceptate ca formă de plată. Pasagerii se pot informa cu privire la lista completă a zborurilor active, consultând în mod regulat această secțiune, ce este permanent actualizată.

Măsuri de siguranță suplimentare în avioanele Blue Air

Blue Air a implementat protocoale de siguranță la bordul aeronavelor sale. Din luna februarie, Blue Air a fost prima și singura companie aviatică din România ale cărei aeronave au fost dezinfectate zilnic printr-un proces de nebulizare, folosind substanțe care sterilizează întregul spațiu în care sunt distribuite. Acest proces modern de sterilizare și dezinfectare va fi menținut pe termen nelimitat conform anunțului companiei aeriene.

Compania aeriană precizează că avioanele acestora sunt echipate cu filtre de aer HEPA, cu performanțe similare celor utilizate în sălile de operații ale spitalului, având o eficacitate de peste 99,97% în captarea virusurilor și bacteriilor din aerul filtrat.

Este absolut necesar ca pasagerii Blue Air să poarte măști de protecție pe toată durata călătoriei, să își dezinfecteze frecvent mâinile și să evite deplasările în cabină. Echipajele vor instrui pasagerii cu privire la măsurile de siguranță pentru sănătate și se vor asigura de respectarea acestora.

Citește și  Blue Air sărbătorește 16 ani cu reduceri de 50% la toate zborurile

Ca o confirmare a corectitudinii și eficienței măsurilor implementate, niciun membru al echipajelor Blue Air nu a fost infectat cu noul coronavirus, în pofida faptului că în perioada stării de urgență, Blue Air a operat numeroase zboruri charter și de repatriere, inclusiv în țările din zona roșie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *