Blue Air și-a lansat un site nou alături de opțiuni suplimentare de rezervare

Compania românească Blue Air și-a lansat în weekendul acesta o nouă interfață pentru site. Noul site este unul modern și prezintă câteva funcții foarte interesante pe care le-am mai văzut la alte companii aeriene, dar erau atât de necesare pasagerilor Blue Air care voiau să afle informații suplimentare despre orar și disponibilitatea biletelor de avion.

Noul site Blue Air este unul care se adaptează și pentru ecranele telefoanelor mobile.

Refacerea site-ului Blue Air este de bun augur – părerea mea este că vechiul site era efectiv o frână spre rezervare, fiind un dezastru comparat cu site-urile concurenților de la Wizz Air sau Ryanair.

Pachete de servicii – Light, Classic sau Premium

Pe noul site al companiei românești Blue Air vei regăsi de acum și bilete în pachete de servicii. Practic, e vorba de trei prețuri diferite pentru biletul de avion, pachetul Light incluzând, de exemplu, doar biletul de avion, check-inul gratuit și un bagaj de mână.
Pachetul Premium vine practic cu totul inclus – inclusiv mâncare gratuită – bagaj de cală sau rezervarea locului în avion.

Check-in-ul online și rezervarea biletelor a devenit mult mai simplă

În comparație cu site-urile competitorilor, site-ul Blue Air vechi era practic din epoca de piatră. Funcționa, dacă începeai să îl înțelegi, dar era total neintuitiv. Iar actualul site vine, cum spuneam, și cu funcții interesante precum găsirea celui mai ieftin bilet de avion folosind calendarul pus la dispoziție de companie.

De asemenea, inclusiv meniul de check-in este acum mult mai intuitiv.

Mai sunt câteva lucruri la care încă cei de la Blue Air par că lucrează acum, așadar nu vă grăbiți neapărat să selectați extra-servicii la rezervări existente din site. De exemplu, voiam să aleg un scaun pentru un zbor viitor pe care îl voi avea cu Blue Air și nu se păstra selecția.

2 comentarii la „Blue Air și-a lansat un site nou alături de opțiuni suplimentare de rezervare

 • 19 august 2018 la 15:18
  Permalink

  Cand va apare orarul de zbor pentru anul 2019? Vreau sa fac doua rezervari pentru luna iunie 2019. Bucuresti-Stockholm, marti 11.06.2019, respectiv Helsinki-Bucuresti, duminica 16.06.2019.

  Răspunde
  • 20 august 2018 la 15:41
   Permalink

   Blue Air nu este o companie renumită pentru a afișa orarul repede. Abia ce au dat de curând drumul la orarul de iarnă, cel de vară 2019 probabil va apărea prin noiembrie.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *