Blue Air sărbătorește 16 ani cu reduceri de 50% la toate zborurile

Compania aeriană românească Blue Air sărbătorește astăzi 16 ani de la primul zbor și oferă bilete de avion la reducere de 50% pentru toate zborurile până la 31 martie 2021.

Oferta Blue Air vine și cu schimbare gratuită a datelor de călătorie, având în vedere contextul actual.

De curând Blue Air zboară pe aeroporturile Paris Charles de Gaule, Amsterdam și Londra Heathrow, pe lângă aeroporturile tradiționale spre care oferea zboruri.

Cu oferta aniversară Blue Air poți să cumperi bilete de avion dus-întors București Otopeni – Londra Heathrow la prețuri de chiar 75.98 lei dus-întors.

Biletele de avion se pot rezerva pe site-ul Blue Air, iar pentru a descoperi datele cele mai ieftine sau variantele cele mai bune de călătorie vă recomand și folosirea unui motor de căutare bilete de avion precum momondo.

Blue Air este a doua cea mai mare companie aeriană din România, după TAROM, după numărul de aeronave active din portofoliu. Până la debutul pandemiei, Blue Air era cea mai mare companie aeriană din România inclusiv din punct de vedere al flotei de avioane, dar și al numărului de pasageri transportați.
Compania aeriană are o flotă formată exclusiv din aeronave Boeing 737. Blue Air așteaptă anul viitor livrarea primelor aeronave Boeing 737 MAX direct de la fabrica Boeing din Statele Unite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *