Blue Air renunță la zborurile Timișoara-Cluj-Iași din 17 februarie, motivând fricțiuni din partea Aeroportului Timișoara

Compania aeriană românească Blue Air a anunțat printr-o postare pe Facebook faptul că va renunța din 17 februarie 2018 la zborurile pe ruta Iași – Cluj-Napoca – Timișoara, motivând că decizia vine ca urmare a unor fricțiuni de la Aeroportul Timișoara și datorită faptului că companiile aeriene românești nu sunt dorite pe aeroporturi.

Aeroportul Timișoara se apără și menționează printr-un comunicat faptul că Blue Air a primit aceleași prețuri ca orice altă companie aeriană care operează pe acest aeroport.

Zborul Timișoara – Cluj – Iași nu era neapărat unul dintre cele mai populare sau profitabile zboruri oferite de Blue Air, conform cifrelor de pasageri care ajung prin surse mai mult sau mai puțin oficiale, dar era o rută de prestigiu și era singurul zbor din țară care conecta între ele orașe din provincie, exceptând zborurile sezoniere spre Constanța.

Zborurile Timișoara – Cluj – Iași au fost lansate prima dată cu începere de la 1 octombrie 2016 și de atunci acestea au fost extrem de apreciate de către pasageri, chiar dacă, cum spuneam mai sus, nu au fost întotdeauna zboruri pline.

Pe de altă parte, dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor din piață, zborurile ar urma să fie reluate de la sfârșitul lui martie. Rămâne de văzut!

Citește și  Blue Air a inaugurat primul zbor București - Amsterdam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *