Blue Air renunta la taxa de check-in in aeroport

Compania low-cost Blue Air a anuntat astazi ca incepand cu 28 August 2015 vor renunta la taxa de check-in in aeroport. Practic, cred ca devine cam singura companie aeriana low-cost din Romania care face acest pas. Combinat si cu introducerea de meniuri calde pe rutele spre Barcelona si Madrid si prin oferirea de zboruri prin conexiune din Iasi in Bucuresti compania se transforma usor-usor intr-un operator standard.

blue air checkin

Renuntarea la taxa de check-in Blue Air se aplica pentru toate rutele, indiferent de destinatie. Personal recomand tuturor insa sa isi faca check-in online pentru ca pot alege si locul din avion inaintea multora si de asemenea daca nu ai bagaj de cala, timpul pana sa ajungi la poarta de imbarcare este mult mai mic, pentru ca eviti o coada.

La Aeroportul Henri Coanda Bucuresti Blue Air deschide ghiseele de check-in cu 3 ore si jumatate inainte de ora programata de decolare a cursei.

In general, taxa pentru check-in la aeroport a companiilor aeriene de tip low-cost este una pe care o consider exagerat de mare pentru ca in fond tot ce au de facut este sa imprime o bucatica de hartie.

Pana acum, taxa de check-in la aeroport pentru Blue Air era de 5 EUR daca era „cumparata” din timpul procesului de rezervare sau de 10 EUR daca mergeai la aeroport fara check-in facut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *