Blue Air relanseaza din iunie zborurile Bucuresti – Lisabona

La nici 24 ore de la anuntul TAP Portugal prin care spuneau ca incepand de la sfarsitul lunii martie 2016 renunta la zborurile Bucuresti – Lisabona, Blue Air a venit cu o rezolvare frumoasa a situatiei, astfel ca incepand cu luna iunie vor oferi zboruri intre Bucuresti si Lisabona. Desigur, vom avea o perioada buffer intre aprilie si mai in care nu vom avea zboruri directe, iar sezonul respectiv e foarte frumos in Portugalia, dar nu putem avea si in car si in caruta, nu-i asa? 🙂

Zborurile oferite de Blue Air momentan nu sunt incarcate in sistemul de rezervari disponibil pe site-ul propriu, asadar nu putem reveni cu amanunte in ceea ce priveste pretul biletelor sau orarul exact. Stim doar ca intentia este de a opera 3 zboruri saptamanale. Arhi suficiente pentru amatorii de city-break-uri.

Lisabona este un oras extrem de frumos, nu ratati ocazia de vizita Capitala Portugaliei!

De mentionat este faptul ca Blue Air a operat pana prin 2013 zboruri din Bucuresti spre Lisabona insa le-a oprit la un moment, probabil si datorita faptului ca TAP a intrat puternic pe ruta aceasta cu orar foarte convenabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *