Blue Air muta zborurile spre Torino pe Aeroportul Caselle

Va spuneam zilele trecuta ca Blue Air ne ofera tot mai multe surprize, una dintre ele era meniul cald gratuit pe zborurile spre si de la Barcelona si Madrid, ceea ce o apropia de o companie de tip full-service, chiar daca preturile sunt de low-cost. Compania astazi a venit cu o alta surpriza si anume mutarea zborurilor spre Torino de pe Aeroportul Cuneo pe Aeroportul Caselle. Fie vorba intre noi, Caselle este in fapt aeroportul orasului, pentru ca Aeroportul Cuneo este situat la mai bine de 80 kilometri de Torino, in schimb aeroportul Caselle este la 16.2 kilometri de centrul orasului Torino.

Mutarea zborurilor pe Aeroportul Caselle se va produce in data de 25 mai 2015, orarul de zbor care era anterior spre Cuneo ramane valabil in continuare.

„Operarea zborurilor pe aeroporturi principale face parte din conceptul de smart flying al Blue Air, fapt ce diferentiaza compania de cele de tip low-cost.

Este important de stiut de catre pasagerii care deja si-au cumparat bilete de calatorie pentru Torino-Cuneo ca orarul de zbor nu se va modifica, ci doar vor ajunge mult mai repede in orasul de destinatie prin operarea zborurilor de catre Blue Air pe aeroportul Torino – Caselle.

Torino – Caselle reprezinta pentru Blue Air prima baza operationala externa din Italia de pe care operam zboruri catre Catania, Bari, Ibiza, precum si ruta Catania – Bari (via Torino-Caselle)” a declarat Gheorghe RACARU, Director General Blue Air.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *