Blue Air va oferi din toamna zboruri Iasi – Cluj Napoca – Timisoara

Blue Air isi continua ascensiunea pe plan intern prin lansarea a trei noi rute intre Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara, incepand cu 1 octombrie 2016.

Anuntul facut de Blue Air este o veste extraordinara, va reamintesc ca era extrem de dificil de ajuns din Iasi spre Timisoara, avionul devenind acum o alternativa la celebrul „tren al foamei”.

blue_air_timisoaraPe langa zborurile din Iasi, Blue Air va pune in vanzare si bilete de avion pe ruta Cluj Napoca – Timisoara si retur.

Zborurile deja apar pe harta de destinatii disponibila pe site-ul BlueAirweb.com.

NFZ a mentionat orarul acestor zboruri pe forumul Fly-Ra.ro:

Luni, miercuri, vineri, duminica
07:00 IAS – 08:10 TSR
08:40 TSR – 09:20 CLJ
09:50 CLJ – 10:45 IAS

Marti, Joi, Sambata
07:00 IAS – 07:55 CLJ
08:25 CLJ – 09:05 TSR
09:35 TSR – 10:45 IAS

orar de zbor iasi cluj timisoara

Speram ca zborurile acestea vor avea succesul asteptat de Blue Air si este de felicitat intiativa companiei aeriene de a asigura legatura dintr-un capat in celalalt al tarii.

Biletele de avion sunt disponibile la tarife incepand de la 89,99 lei (pret pe segment de zbor, TVA si taxe incluse,  locuri limitate), tarif ce include gratuit un bagaj de mana in limita a 10 kg, 1 bagaj de cala in limita a 32 kg si un snack pe timpul zborului.

Citește și  9 ani de la începerea zborurilor Wizz Air la Aeroportul Iași

Odata cu lansarea celor trei rute noi, Timisoara devine al saptelea aeroport din Romania pe care Blue Air opereaza. In total compania va deservi 73 de rute, din care 5 vor fi rute interne. Blue Air si-a inceput dezvoltarea pe plan intern in data de 25 octombrie 2015 cu deschiderea zborului Bucuresti – Iasi. La acesta se mai adauga si ruta Bucuresti – Cluj-Napoca, care se va inaugura pe 3 iunie 2016.

Este un moment istoric pentru Iasi, pentru intreaga Regiune de Nord-Est. Am reusit sa facem posibila nu una, ci doua legaturi aeriene directe noi, din Iasi catre doua din principalele orase ale Romaniei – Cluj si Timisoara – si, intr-un mod exceptional, aceasta determinare a echipei Aeroportului Iasi a facut posibila, paradoxal, si conectarea altor doua orase, Cluj si Timisoara. Probabil aceasta miscare va ramane in istoria aviatiei noastre ca un reper de reusita uriasa – nu cu unul, ci cu 3 produse in acelasi timp. 
In urma discutiilor pe care le-am purtat in ultimii doi ani cu companiile aeriene, partenerul nostru Blue Air a analizat foarte atent datele trimise de noi si a inteles potentialul urias. Exista foarte multe proiecte universitare, de afaceri, culturale si legaturi personale intre ieseni si cei din Timisoara si Cluj” a declarat Marius Bodea, Presedintele C.A. al Aeroportului International Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *