Blue Air Black Friday – eMAG pune în vânzare vouchere pentru bilete de avion Blue Air la reducere

Compania aeriană Blue Air a încheiat cu eMAG un parteneriat anul acesta și va participa la cel de-al nouălea Black Friday organizat de către magazinul online eMAG.

Astfel, clienții eMAG vor avea posibilitatea să cumpere de pe magazinul online în ziua de Black Friday – 15 noiembrie – vouchere valorice pe care le pot folosi pentru achiziționarea biletelor de avion Blue Air.

Conform primelor informații este vorba de vouchere cu o reducere de 50%. Vor fi 3 vouchere valorice puse în vânzare – de 500 lei la preț de 250 lei, de 400 lei la preț de 200 lei și de 250 lei la preț de 125 lei.

Sursa imagine – nwradu

eMAG nu a anunțat numărul de vouchere Blue Air puse în oferta de Black Friday, dar cel mai probabil numărul acestora ar trebui să fie de câteva mii de vouchere.

Vă recomand în cazul în care intenționați să cumpărați voucherele să vă planificați acest lucru vineri dimineața devreme.

Nu este prima dată când eMAG include în oferta de Black Friday vouchere pentru bilete de avion. Același lucru s-a întâmplat și în 2017, când eMAG a vândut vouchere la jumătate de preț pentru zboruri TAROM.

eMAG va lansa oferta de Black Friday în ziua de 15 noiembrie, vineri dimineața. Pe lângă ofertele de vouchere pentru bilete de avion pe zboruri Blue Air, eMAG va pune în vânzare și pachete turistice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *