Blue Air anunță un acord interline cu TAROM. Operatorii români fac pași spre o colaborare mai apropiată

Blue Air anunțat astăzi extinderea acordurilor cu TAROM prin lansarea serviciului de interline între cele două companii aeriene.

Astfel, pasagerii celor două companii aeriene, în situația în care călătoresc cu escală în București-Otopeni se pot îmbarca pe zborul celeleilate companii aeriene fără a mai fi necesară parcurgerea formalităților.

Pasagerii care doresc să beneficieze de această facilitate trebuie să menționeze acest lucru la realizarea check-in-ului la aeroportul de plecare pentru a li se emite tichetul de îmbarcare spre destinația finală, într-o combinație Blue Air-TAROM.

Acest acord interline vine după ce companiile aeriene Blue Air și TAROM au mai anunțat în luna februarie un parteneriat pentru protejarea pasagerilor în caz de întârzieri.

Cel mai mare beneficiar al acestui acord ar putea fi Aeroportul Otopeni în situația în care companiile aeriene Blue Air și TAROM vor începe să își vândă în propriile agenții zborurile celeilalte companii aeriene.

TAROM ar putea prelua Blue Air?

De menționat că acest anunț apare într-o zi în care se vorbește despre o posibilă achiziție a Blue Air de către TAROM – da, ați citit bine.
Informația a fost prezentată astăzi de Vitalie Cojocari.

Personal sunt destul de sceptic pentru această informație, dar la ce se întâmplă zilele acestea, deznodământul este discutabil.
Cert este că ambele companii aeriene ar putea să câștige mai mult printr-o colaborare apropiată decât printr-o competiție acerbă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *