Blue Air anunta 23 rute noi in orarul de vara 2016 :: Zboruri din Cluj spre Liverpool si Dublin

Blue Air a anuntat astazi lansarea vanzarilor si a orarului pentru zborurile pentru vara 2016 impreuna cu anuntarea a nu mai putin de 23 rute noi. Cea mai mare noutate pentru calatorii romani este adaugarea si a Aeroportului International Cluj Napoca in lista zborurilor oferite de catre compania low-cost romaneasca, cu doua zboruri saptamanale catre Dublin si Liverpool. Aceste noi zboruri din Cluj vor fi operate incepand cu 1 Iunie 2016.

Din totalul celor 23 rute noi anuntate de catre Blue Air, 6 dintre acestea vor fi operate de pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti.
Dintre rutele noi operate din Bucuresti se numara Birmingham, Castellon, Hamburg, Lyon si Stockholm. Ruta spre Birmingham vine la doar o zi dupa ce si Wizz Air a anuntat zborul similar, iata ca daca pana acum nu aveam deloc zboruri spre Birmingham, acum avem doua.

rute noi blue air din bucuresti

De pe aeroportul din Bacau se adauga doua noi rute: Madrid si Stuttgart iar din Iasi se adauga ca zbor direct Barcelona, Bruxelles si Koln, pe langa zborurile deja existente spre Bucuresti, Roma, Paris si Londra. Cred ca zborul Iasi – Barcelona va fi unul de succes, avand in vedere numarul mare de moldoveni plecati la munca in regiunea catalana.

Zboruri Blue Air din Iasi in orarul de vara 2016

De asemenea se va adauga si un zbor din Constanta spre Atena si de asemenea va fi prezent un nou zbor din Sibiu spre Germania, astfel ca Blue Air va oferi din Sibiu zboruri spre Koln si Stuttgart.

Pe langa zborurile noi operate din Romania, Blue Air isi va mari prezenta si in exteriorul tarii, adaugand rute noi pentru bazele din Italia si Cipru.

Toate aceste noi rute vor insemna si o crestere a flotei pentru Blue Air, in prezent compania avand 15 aeronave. Pana in vara anului 2016 flota de aeronave a operatorului aerian romanesc se va mari la 20 aeronave, toate de tip Boeing.

Compania aeriana Blue Air va incheia 2015 cu un numar estimat de 1.39 milioane de pasageri transporati. Pentru 2016 Blue Air are ca tinta atingerea pragului de 2.37 milioande pasageri transportati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *