Blue Air a anulat zborurile Cluj – Londra Luton și Cluj – Birmingham

Compania românească Blue Air a anulat începând din această lună rutele din Cluj spre Londra Luton și Birmigham.

Anularea rutei pare să fie până în octombrie, dar cum compania nu a publicat încă orarul de iarnă nu cred că este exclusă o anulare permanentă a acestor zboruri de la Cluj.

În acest moment, pasagerii care doresc să călătorească de la Cluj spre aceste destinații din Marea Britanie cu Blue Air sunt nevoiți să facă escală la București.

Această anulare este desigur în detrimentul pasagerilor care deja aveau rezervări pe zborurile anulate, dar probabil că va oferi loc și competitorilor pe rutele spre Marea Britanie, în speța de față Wizz Air, să mărească semnificativ prețurile biletelor de avion.

Dacă până anul trecut am avut o efervescență de știri bune legate de Blue Air, companie care s-a extins semnificativ, ajungând cea mai mare companie aeriană românească, din păcate în ultima vreme vorbim mai mult de Blue Air doar în contextul retragerilor de curse, rutele anunțate ca fiind noi din România rămânând doar la stadiul de zvonuri.
În plus, cred că Blue Air este serios afectat de noul site, care este frumos, dar foarte mulți clienți se plâng de acest website (inclusiv eu). De asemenea, compania încă nu a lansat orarul de iarnă, ceea ce face ca acum să se poată rezerva bilete de avion doar până la sfârșitul lunii octombrie.

Citește și  Ryanair anunță zborurile spre Milano Bergamo de la Cluj-Napoca și Iași cu prețuri de la 29.99 EUR

De asemenea, cam de la începutul anului, am remarcat că Blue Air are mai mereu promoția cu 20% reducere la biletele de avion, deși anterior aveau doar la mijlocul lunii promoția.

Foto: Rus Felix

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *