Zborurile Blue Air cu destinatia Antalya se desfasoara in conditii normale

Toate zborurile charter Blue Air programate pentru astazi, 16 iulie 2016, se desfasoara in conditii normale, aeroportul din Antalya fiind deschis fara nicio restrictie. Compania Blue Air, impreuna cu turoperatorii parteneri, are programate pentru astazi 8 zboruri dinspre Bucuresti, Iasi, Cluj, Suceava si Timisoara catre Antalya.

Compania aeriană precizează că decizia de operare a a venit in urma consultarilor avute pe parcursul nopti atat cu reprezentantii tur operatorilor parteneri, agentii de handling din Antalya, cat si cu reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe Roman.
In paralel compania spune că pe parcursul zilei a fost in permanent contact cu echipajele care operau zborurile si care le-au reconfirmat ca pe aeroportul din Antalya nu exista niciun semn de presiune perceptibil, operatiunile desfasurandu-se normal.

Pe aceasta cale Blue Air sa reasigură pasagerii ca, in stransa legatura cu autoritatile statului cat si cu agentiile tur operatoare partenere, monitorizeaza indeaproape situatia si va continua sa opereze zborurile conform orarului stabilit si comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *