Blue Air adaugă zboruri din București spre principalul aeroport din Paris – Charles de Gaulle

Compania aeriană Blue Air a listat pe site-ul propriu, fără să anunțe cu surle și trâmbițe, o nouă rută disponibilă din București. Este vorba despre un zbor direct spre principalul aeroport din Paris – Charles de Gaulle, aeroport spre care zboară de regulă companiile aeriene de linie.

Zborurile pe relația București Otopeni – Paris Charles de Gaulle oferite de Blue Air vor debuta cu ocazia orarului de iarnă, de la sfârșitul lunii octombrie 2018. Aceste noi zboruri vor opera de patru ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică cu un orar de zbor bun și pentru city-break-uri.

Astfel, Blue Air se adaugă companiilor aeriene TAROM și Air France care oferă zboruri spre aceeași destinație. Pe moment, diferențele de preț pentru un zbor pe un segment pe relația OTP – CDG sunt semnificative, chiar dacă luăm în calcul că Blue Air nu oferă facilitățile unei companii de linie (bagaj cală, catering).

Prețurile Blue Air pentru un segment de zbor pe relația București OTP – Paris Charles de Gaulle pornesc de la doar aproximativ 252 lei.

Avantajul major al aeroportului CDG este dat de conexiunea mult mai ușoară cu orașul față de aeroportul Paris Beauvais (spre care zboară de regulă companiile low-cost) dar și posibilitatea de a lua de acolo un zbor mai departe. Totuși, de menționat este că Blue Air nu are parteneriate de codeshare sau transfer acolo cu companii aeriene, așadar transferul nu este la fel de ușor ca pe un zbor TAROM, Air France sau KLM pe CDG.

Blue Air zboară deja la Charles de Gaulle de la Torino.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *