Blue Air adauga 20 rute noi :: maine urmeaza anuntul oficial

Compania low-cost romaneasca Blue Air a anuntat astazi prin intermediul paginii lor de Facebook ca urmeaza sa adauge nu mai putin de 20 rute noi. Ulterior mi-a sosit si invitatia la conferinta de presa de maine de la ora 14:00 unde vor dezvalui rutele si de asemenea vor mai face anunturi cu privire la planurile lor, rezultatele sezonului de vara dar si viitoarele aeronave care vor sosi in flota operatorul aerian.

Stati pe aproape, maine in jurul ore 16:00 va vom anunta cu privire la noile rute Blue Air.

Pe de alta parte – 20 rute noi anuntate deodata – asta chiar e WOW!

Personal imi doresc sa se intample ceea ce asteptam de mult – aparitia curajoasa a unui operator low-cost pe rutele interne. Desigur, imi veti spune ca Blue Air deja si-a anuntat operarea pe zboruri Bucuresti – Iasi, dar cred in continuare ca este ruta cea mai cu putin potential dintre posibile alte rute catre Timisoara sau Cluj Napoca din Bucuresti.
Si daca unii se grabesc sa spuna ca Blue Air se concureaza cu TAROM pe aceste rute interne, personal le-as spune ca preturi mai abordabile pe rutele interne nu va fura neaparat clientii celor de la TAROM, poate doar in prima faza, dar pe termen mediu si lung va impulsiona calatoria cu avionul pe rute interne. Concurenta = preturi mai bune pentru calatori, mai multi calatori…iar la infrastructura feroviara din Romania cam avionul e astazi singura solutie viabila pe termen scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *