Blue Air a lansat orarul de iarna pentru sezonul 2015-2016

Blue Air creste foarte frumos in ultima perioada si si-a extins mult operatiunile, dovada bazele de la Larnaca si Torino, de unde opereaza si zboruri interne sau internationale spre Grecia sau Spania (Ibiza, din Torino). Vineri am fost anuntat printr-un email de la ei ca acum s-a definitivat orarul de iarna pentru zborurile actuale iar biletele de avion deja au fost puse la vanzare.

Blue Air a dat startul programului de iarna 2015/ 2016, cu preturi exceptionale pentru toate destinatiile europene din portofoliu! Pentru a beneficia de cele mai bune tarife, pasagerii Blue Air isi pot planifica deja zborurile din perioada 25 octombrie 2015 – 26 martie 2016.
Biletele de avion sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 27.99 euro*/segment (*taxe aeroport incluse, locuri limitate), online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agentii partenere.

Blue Air opereaza in prezent 38 de rute europene, cu plecari din Bucuresti, Bacau, Sibiu, Torino (Caselle) si Larnaca.

Gheorghe Racaru - Director General Blue Air
Gheorghe Racaru – Director General Blue Air

„Asa cum v-am obisnuit, destinatiile alese pentru acest sezon sunt special studiate sa vina in intampinarea pasagerilor care se deplaseaza in interes profesional, personal sau turistic si toate aceste rute sunt disponibile la cele mai bune tarife, in deplina transparenta.
Ca urmare a succesului inregistrat de rutele operate din cele doua baze externe (Larnaca si Torino), acestea vor continua si pe durata programului de iarna 2015/ 2016.
In ceea ce priveste flota, Blue Air opereaza in prezent 15 aeronave moderne de tip Boeing 737 seriile 300, 400, 500, 700 si 800, cu capacitati intre 126 si 189 de locuri.
In scurt timp noi destinatii si servicii vor fi comunicate prin canalele specifice, respectiv www.blueairweb.com , mediile sociale si newsletter ”, a declarat dl Gheorghe RACARU, Director General Blue Air.

Asadar, asteptam printre altele noi zboruri de la bazele operate de catre compania de smart flying romaneasca. Blue Air chiar daca este in traditie un operator low-cost, am sesizat ca in ultima perioada incearca sa se pozitioneze un pic mai sus, drept dovada introducerea de meniuri calde gratuite pe zborurile spre si de la Barcelona si Madrid.

Destinatii operate de Blue Air:

  • din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia
  • din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Torino
  • din Sibiu: Stuttgart
  • din Constanta: Milano (Bergamo)
  • din Larnaca: Atena, Salonic
  • din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.