Blue Air a inaugurat zborurile București – Baia Mare

Compania aeriană Blue Air a inaugurat noile zboruri dintre București și Baia Mare în seara zilei de 13 septembrie 2020. Primul zbor a avut la bord sub 60 pasageri, aproximativ o treime din capacitatea aeronavei Boeing 737-700 asignată pe această cursă.

Conform orarului anunțat, Blue Air va opera în perioada următoare un număr de 4 zboruri săptămânale între București și Baia Mare, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică.

Biletele sunt la vânzare pe site-ul companiei aeriene la prețuri de doar 10 EUR/segment de zbor și sunt o grămadă de locuri la acest preț până în martie 2020.

Orar zboruri București – Baia Mare și retur Blue Air

0B 3097 București OTP – Baia Mare BAY 20:50 – 21:45 / luni, miercuri, vineri, duminică
0B 3098 Baia Mare BAY – București OTP 22:25 – 23:20 / luni, miercuri, vineri, duminică

Zborurile sunt operate seara, cu un orar după orele 20:00, iar aeronava nu înnoptează la Baia Mare ci se întoarce la București.

Ca o curiozitate interesantă, primul zbor al companiei aeriene Blue Air de la București la Baia Mare a fost operat cu aeronava cu numărul de înregistrare YR-BMR, o aeronavă Boeing 737-700NG recent intrată în flota companiei aeriene (dar care are, totuși, 17 ani de la primul zbor).

Pe această rută mai operează și TAROM zboruri cu aeronave de tip ATR72. Din păcate, pasagerii se plâng deseori de orarul acestor zboruri. Teoretic, situația ar trebui să devină mai digerabilă o dată cu intrarea tuturor zborurilor TAROM din luna octombrie, dar rămâne de văzut în contextul actual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *