BLACK FRIDAY la TAROM: Ofertă specială cu 20% reducere pentru biletele de avion

Compania aeriană națională TAROM vine cu o nouă ofertă specială, de data aceasta pentru Black Friday Internațional.

Astfel, TAROM oferă o reducere de 20% pentru toate zborurile internaționale rezervate în perioada 23 – 28 noiembrie, cu dată de călătorie cuprinsă între 15 ianuarie și 28 februarie 2019.

Condiţiile ofertei Black Friday TAROM:

  • Discountul se aplică tarifului nu și taxelor de aeroport, numai pentru rezervările şi emiterile efectuate în perioada 23 – 28 Noiembrie 2018;
  • Pentru călătorie în perioada 15 Ianuarie 2019 – 28 Februarie 2019 (data ultimului retur);
  • Oferta este valabilă doar pe rute externe (incluzând conexiunile dinspre/ înspre România) operate cu aeronave proprii TAROM;
  • Rezervarea şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe site-ul TAROM pentru care a fost bifată opţiunea de plată în agenţie în termen de maxim 48 de ore.
  • In cazul modificarii datelor de călătorie sau rambursării biletelor se vor aplica condiţiile tarifare, care pot fi vizualizate la momentul rezervării;
  • Oferta nu se aplică pentru categorii speciale de trafic şi nu se cumulează cu alte reduceri.

Cum să profiți la maxim de oferta TAROM Black Friday și zilele libere?

Perioada ofertei de Black Friday de la TAROM vine într-o perioadă destul de slabă pentru city-break-uri, cu temperaturi negative record prin Europa, dar asta înseamnă și aglomerație mai redusă, cozi mai mici la muzee sau chiar și prețuri mai bune la hoteluri. Așadar, dacă vrei neapărat să vizitezi o anumită țară, dar să zicem că bugetul a fost problematic, nu trebuie desconsiderată această perioadă.

Citește și  Vouchere de reducere TAROM la vânzare și după Black Friday la eMAG

Perioada 15 ianuarie – 28 februarie cuprinde și mini-vacanța cu ocazia Zilei Unirii Principatelor din 24 ianuarie, zi care pică într-o joi, așadar cu o singură zi liberă luată se poate face un city-break extins de miercuri seara până duminică fără a avea un cost suplimentar în multe zile libere necesare.
Probabil biletele de avion cu această ocazie, alături de Ziua îndrăgostiților se vor da primele.

De menționat că oferta Black Friday TAROM nu include un preț fix, așadar este posibil ca în perioada 23 – 28 noiembrie prețurile biletelor de avion să crească pe măsură ce se epuizează stocuri în varii clase tarifare. Companiile aeriene chiar dacă au o singură clasă economy, au mai multe grupe tarifare în spate, cu prețuri diferențiate pe măsură ce se umple avionul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *