Black Friday la Blue Air: 15% reducere pentru toate biletele de avion

Blue Air în weekendul acesta are reduceri de Black Friday pentru toate biletele de avion achiziționate.

Este vorba deja despre clasica reducere de 15% pe care compania aeriană o oferă din când în când, de data aceasta anunțată diferit, sub egida campaniei de Black Friday pe care o poartă retailerii.

În cadrul ofertei de Black Friday de la Blue Air poți găsi bilete de avion care poate înainte ți se păreau ușor scumpe, iar acum le poți lua cu 15% reducere. Promoția este valabilă în perioada 17 – 19 noiembrie iar perioada de călătorie este pentru zboruri până în 27 octombrie 2018. Nu există restricții de date de călătorie.

Aș recomanda să aruncați un ochi peste vasta ofertă de bilete avion pe rutele interne operate de către operatorul low-cost românesc. Aceștia zboară intern pe rutele București – Iași, București – Cluj Napoca, București – Oradea și zborul în triunghi Iași – Cluj-Napoca – Timișoara.
Prețurile pentru biletele de avion pe rutele interne pornesc de la doar 78 lei și includ inclusiv bagajul de cală.

Pentru a găsi cât mai ușor biletele de avion, vă recomand să intrați pe momondo.ro.

Vă reamintesc că în vară, în cadrul proiectului Unim România am avut ocazia să parcurg mai toate zborurile interne Blue Air – regăsiți aici seria de articole.

Citește și  Vouchere de reducere TAROM la vânzare și după Black Friday la eMAG

Și TAROM are oferte de Black Friday, în colaborare cu eMAG, prin care oferă vouchere de călătorie cu 50% reducere. Consultați aici detaliile ofertei TAROM, pentru că sunt o serie de restricții în oferta acestora.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *