BLACK FRIDAY 2017 Trolere, bagaje de mână și alte accesorii pentru călătorii în oferta de Black Friday

Black Friday este și în acest an aici, și ca de obicei avem o selecție tot mai bogată de produse care intră în oferta magazinelor online din România. Am adunat aici pentru tine cele mai bune oferte pentru produse care îți vor face viața mai ușoară în călătorii, fie că vorbim de trolere sau de gadget-uri pentru călătorii.

Set trolere Kring Salvador ABS

eMAG pune la bătaie un set de trolere Kring Salvador ABS cu trei trolere incluse. Una dintre ele este perfectă pentru bagajul de mână, cât ceea ce privește restul de două trolere, acelea sunt potrivite pentru bagajul de cală. Dacă călătoriți în cuplu sau alternați mărimea bagajelor, vă va ajuta foarte mult.

Poți să vezi, verifici prețul sau să cumperi trolerele Kring Salvador aici.

Geanta de voiaj unisex impermeabila Timberland – Ideală ca bagaj mână

Cu dimensiuni de 53 x 35 x 23 cm, geanta aceasta de voiaj este perfectă pentru călătorii cu companii de linie sau low-cost. În plus, fiind o geantă de voiaj tip troler înseamnă că puteți să mai strângeți din ea atunci când vi se spune să o măsurați.

Organizarea cu cele 3 fermoare este excelentă.

Geanta se găsește în oferta FashionDays la un preț ideal de Black Friday. Vezi aici oferta.

Citește și  Black Friday 2023 TAROM cu vouchere vandute pe eMAG la jumătate de preț

Troler American Tourister Bon Air By Samsonite, Green, 75cm

Tot de la eMAG, pentru cei care doresc un troler de calitate de la firma American Tourister (by Samsonite), modelul Bon Air este foarte cunoscut pentru calitate. Trolerul de dimensiune 75 cm oferă o capacitate mare, cu un volum total de 91 litri.

La fel, poți să vezi prețul sau specificații detaliate aici pentru troler American Tourister.

Geanta pilot Lamonza Modena, Negru, 40 cmc

O altă ofertă eMAG vine pentru o geantă tip troler pentru piloți – anume geanta Lamonza Modena. Această geantă este uber-practică pentru momentele în care nu ai nevoie de un bagaj mare de mână ci ești mai degrabă într-o călătorie de o zi, hai două zile – sau dacă ai un bagaj de cală generos și ai nevoie de o geantă doar pentru protecția laptopului și a altor gadget-uri.

Vezi aici mai multe detalii și oferta de Black Friday pentru geanta Lamonza Modena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *