BLACK FRIDAY 2015 la bilete de avion

Vorbeam anul trecut daca este posibil sa avem in Romania Black Friday chiar si la bilete de avion, fiind cunoscut deja ca dupa ce eMAG a deschis apetitul romanilor pentru reduceri in vinerea de la final de noiembrie, foarte multe companii s-au activat si au oferit reduceri chiar si pentru produse si servicii care nu prea au neaparat de a face cu o livrare fizica a unui produs. De exemplu, anul trecut am avut prima banca din Romania care a venit cu o oferta de Black Friday: Banca Transilvania a initiat BANK FRIDAY.

Anul trecut singura companie aeriana din Romania care a avut oferte de Black Friday a fost Blue Air, cand au oferit pentru biletele de avion cumparate in perioada 21 – 23 Noiembrie 2014 preturi mai mici cu pana la 66%.

black friday blue air
Campania de anul trecut a celor de la Blue Air de Black Friday

Personal cred ca si in 2015 Blue Air va avea oferte pentru bilete de avion, tine insa minte ca perioada de Black Friday in Romania va fi in 20 Noiembrie 2015 si nu 27 noiembrie 2015 cum este in toata lumea in rest. Asadar, daca vreti sa cautati oferte pentru bilete de avion in cadrul Zilei cu Cele mai multe reduceri va fi interesant sa le cautati si in 27.

Cat priveste restul companiilor aeriene care activeaza in Romania, de exemplu de la TAROM nu cred ca este cazul sa avem oferte speciale, mai ales ca de curand am avut parte de oferte foarte bune pentru toate destinatiile externe spre care zboara Compania Aeriana Nationala.

Citește și  Vouchere de reducere TAROM la vânzare și după Black Friday la eMAG

Pe langa ofertele de Black Friday posibile pe care vi le-ar pregati companiile aeriene, cu siguranta vom avea pachete de vacanta la preturi speciale si de la agentiile online de turism, asadar urmariti pachetele de vacanta pe care vi le-ar pregati Paravion.ro sau Vola.ro, cred ca ei sunt ceva mai aproape de nebunia din ecommerce generata de Ziua cu Cele Mai Multe Reduceri.

Din pacate, cred ca anul acesta foarte putini vor mai comunica Black Friday asa cum era anul trecut, avand in vedere tragediile intamplate in 30 Octombrie in Romania respectiv in 13 Noiembrie in Franta, evenimente tragice ce au picat ambele in zile de vineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *