Bilete disponibile și în luna mai la meciurile României de la EURO

Dacă inițial am fost supărat că nu am câștigat la loteria cu biletele pentru EURO, cei de la UEFA uite că în continuare au probleme în a vinde toate biletele la meciurile pe care le joacă România la Campionatul European de Fotbal desfășurat în vara aceasta în Franța. Nu îmi explic de ce nu au extras la loterie mai mulți câștigători, probabil însă ca mine toată lumea s-a înghesuit la meciul de deschidere și la biletele de categorie infererioară.

Din păcate prețurile pentru meciul de deschidere sunt prea mari, la fel și biletele de avion spre Paris au prețuri mari, însă am reușit să cumpăr bilete la meciul România – Albania desfășurat la Lyon. Există și o cursă directă Blue Air în perioada meciului, în 18 iunie cu plecare din București și retur de la Lyon în 21 iunie. Păcat că nu sunt zboruri oferite și de TAROM spre EURO în acestă perioadă, sau că Blue Air nu a suplimentat cu o cursă în data de 19 și 20, astfel încât să nu fii nevoit să stai prea mult prin Lyon.

În orice caz, dacă doriți să mergeți la meciurile României de la EURO 2016, puteți intra pe site-ul oficial să rezervați bilete la meciuri. Prețurile în continuare sunt la fel, diferența e că la meciul de deschidere nu mai sunt bilete la categoria cea mai ieftină.

Pentru cei care merg la Paris și încă sunt în căutare de bilete de avion, nu strică să aruncați un ochi și pe bilete de avion spre Eindhoven, Amsterdam și Bruxelles și de acolo să luați trenul spre Paris. Pentru cei care merg la Lyon, aeroporturi alternative ar putea fi Geneva, Torino sau Milano și de acolo cu TGV-ul.

Cred că cel mai nasol va fi cu cazarea însă în timpul Campionatului European, așadar puteți să vă uitați să rezervați pe lângă Booking.com și pe Homeaway.com sau Airbnb.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *