Bilete disponibile in continuare la meciurile Romaniei de la EURO

Lume, lume – verificati-va adresele de email pentru ca s-ar putea sa aveti o surpriza de la UEFA, asta daca nu ati fost printre norocosii care au fost trasi la sorti pentru biletele la meicuri din prima. UEFA tocmai a trimis un mailing cu bilete care se pot cumpara fara loterie, pe principiul primul venit – primul servit.

Sunt disponibile in acest moment bilete la toate meciurile Romaniei, inclusiv cel de deschidere cu Franta. Din pacate insa, nu sunt bilete disponibile la categoria cea mai ieftina, asadar efortul financiar poate fi mai consistent.

oferta-euro-2016

Daca de exemplu ieri mai erau bilete disponibile la Categoria 3 pentru meciul de deschidere cu Franta, astazi sesizez ca mai sunt bilete doar la categoria a doua, la un pret maricel – de la 295 EUR.

Cele mai ieftine bilete disponibile sunt cele la meciul Romania – Albania, de la Lyon, preturile incep de la 40 EUR la categoria a treia.

Am inteles ca emailurile nu s-au trimis toate deodata, asadar e posibil sa fi primit invitatia cu cateva zile in urma. Link-urile de cumparare se acceseaza din email si se specifica faptul ca oferta este valabila doar 7 zile.

Citește și  Ernest Airlines a inaugurat rutele din București și Iași spre Italia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *