Bilete de avion dus-intors in Europa de la 99 EUR, oferta speciala TAROM

In perioada 8 August – 10 August 2016 cei de la TAROM au oferte foarte bune pentru plecari dus-intors in perioada 1 – 31 Octombrie 2016.

Vorbim asadar de preturi de la:

99 Euro* (toate taxele incluse) pentru călătorii dinspre Bucureşti** către FRANKFURT, HAMBURG și MUNCHEN
139 Euro* (toate taxele incluse) pentru călătorii dinspre Bucureşti** către LONDRA, NISA și PARIS

Oferta este valabilă pentru călătoriile dus-întors, efectuate în perioada 1 octombrie 2016 – 31 octombrie 2016 (data ultimului retur), pe curse operate de TAROM şi este supusă unor termene si condiţii (durata minima de şedere la destinaţie este de  2 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, iar durata maximă de ședere este de 15 zile, modificări permise cu plata unor diferenţe tarifare şi a unei taxe de 50 euro, restituirea nu este permisă).

Călătoriile pot fi începute și din alte puncte din Romania, de unde TAROM operează zboruri directe către București (Oradea, Satu Mare, Cluj, Timișoara, Suceava, Iași), cu plata unei diferențe de tarif și taxe de aeroport. Oferta nu se aplică pe zborurile directe dinspre Iași către Munchen și  Londra. Vă recomand simularea preţurilor şi de pe aceste aeroporturi pentru că sigur puteţi găsi preţuri foarte bune spre destinaţiile de mai sus, chiar dacă e cu escală în Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *