Promotie pe ruta Bucuresti – Belgrad de la Air Serbia

Air Serbia, compania aeriana care a luat locul fostului JAT Airways în urma intrării a celor de la Etihad Airways în acționariat, oferă o promoție interesantă pentru bilete de avion luate pe segmentul București – Belgrad și retur.

Astfel, doar mâine, 16 mai 2014, biletele de avion se pot achiziționa la prețul de 95 EUR (toate taxele incluse) pentru un zbor dus-întors, cu mențiunea că pentru călătorii în weekend se plătește suplimentar o taxă de 10 euro, pe segment de zbor.

Promoția face parte din oferta Happy Friday a celor de la Air Serbia și a fost comunicată și pe website-ul acestora. Desigur, pe lângă București promoția este oferită și pentru alte destinații operate de la Belgrad, printre care Budapesta, Sofia, Varna și Varșovia.

Orarul de zbor este excelent pentru cei care doresc să plece într-un city-break în capitala Serbiei.
Plecarea se face din Belgrad la ora locală 13:25 iar de la București se pleacă la 16:05.

Avioanele cu care operează Air Serbia pe ruta București – Belgrad sunt de tip ATR 72 sau Airbus A319. Unul dintre avioanele Airbus A319 din flota Air Serbia este denumit Novak Djokovic. 🙂

Perioada de călătorie pentru promoție este începând cu 17 Mai 2014 și până în 25 Octombrie 2014. Există totuși și o perioadă lipsă din promoție între 15 Iulie și 15 August. Evident locurile sunt limitate la acest preț.

2 comentarii la „Promotie pe ruta Bucuresti – Belgrad de la Air Serbia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *