Preturi interesante la bilete de avion spre America de Sud de la Qatar Airways

Am primit pe email un newsletter de la Qatar Airways prin care se anunță câteva prețuri interesante pentru America de Sud, mai precis spre Argentina – Buenos Aires și Brazilia – Sao Paolo. Nu știam că cei de la Qatar zboară acolo, iar America de Sud în acest moment este o destinație foarte interesantă grație Campionatului Mondial de Fotbal de vara aceasta. De asemenea, în 2016 în America de Sud, în Rio de Janeiro vor avea loc și Jocurile Olimpice de Vară, deci există un interes destul de mare din partea companiilor aeriene pentru a acoperi acele zone. Și din punctul meu de vedere cel mai câștigător din toată treaba asta vor ieși cei care vor putea oferi prețuri bune.

Prețurile pentru cele două destinații anunțate de Qatar Airways sunt de la 648 EUR pentru Sao Paolo și 979 EUR pentru Buenos Aires. Perioada de vânzare pentru bilete la acest preț este între 10 Mai și 31 Decembrie 2014 iar perioada de călătorie între 10 Mai și 31 Decembrie. Între 15 Iunie și 15 Septembrie nu sunt disponibile bilete la acest preț. Evident, și pe celelalte date prețurile sunt pentru un număr limitat de locuri.
Cu toate acestea, pentru o simulare cu plecare în 8 Octombrie și revenire în 17 octombrie pentru Sao Paulo am reușit să scot chiar un preț mai bun decât oferta, așadar jucați-vă cu datele, poate descoperiți ceva chiar mai fain.

Citește și  Qatar Airways va renunța la avioanele Airbus A380 gradual

Screen Shot 2014-05-22 at 8.41.22 PM

Zborul spre Doha este operat din București cu avioane din familia Airbus A320 iar de la Doha la Sao Paolo și Buenos Aires cu Boeing 777. Escala la Doha atât la plecare cât și la întoarcere este de aproximativ 9 ore în Doha. Pentru Buenos Aires vorbim de același zbor practic, avionul de la Sao Paolo pleacă ulterior spre Buenos Aires, așadar la Sao Paolo pentru cei care merg în Argentina există și un stop (nu se poate numi escală, este același lucru pe care îl face ruta Sofia – Doha care oprește la București).

Trebuie să spun că am zburat cu Qatar Airways atât cu Airbus A320 cât și cu Boeing 777 (varianta 777-300ER). Consider 777-ul drept cel mai mișto avion cu care am zburat vreodată!

Ce mi se pare foarte mișto de la Qatar Airways este că pentru escalele mai lungi de 8 ore poate oferi călătorilor un pachet gratuit care include hotel, viză și transfer de la și la aeroport în Doha. Pentru acest lucru contactați agenția Qatar Aiways din București după cumpărarea biletelor de avion.

De asemenea, spre Brazilia un avantaj mare îl are TAP Portugal pentru rețeaua extinsă de destinații din Brazilia și pentru că hubul de la Lisabona este excelent amplasat din punct de vedere geografic pentru călătorii din Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *