Banca Transilvania a lansat un card de credit destinat calatorilor frecventi

Banca Transilvania in colaborare cu SkyTeam prin operatorii nostri principali Tarom, KLM si Air France  a lansat un card de credit branduit pentru SkyTeam prin care posesorii acestor carduri vor primi mile pentru fiecare cumparatura realizata. De asemenea, la solicitarea cardului deja vei putea sa primesti pana la 15.000 mile pe contul tau de calator frecvent, pentru primele 1.000 carduri emise atat pentru varianta Basic cat si pentru cardul Premium.

Noul card de credit se numeste BT Flying Blue, regasiti pe pagina cardului informatii detaliate si va recomand sa si aplicati pentru acest card in cazul in care calatoriti frecvent cu una dintre companiile partenere in alianta SkyTeam.

Practic, oferta celor de la Banca Transilvania aduce un card de credit ideal pentru calatori pentru ca punctele se acumuleaza destul de rapid chiar si pentru cei care au obiceiul de a face toate cumparaturile utilizand un card de credit. Ai putea ca din cand in cand sa primesti un bilet de avion gratuit doar datorita cumparturilor realizate in supermarket. Adevarat este ca pana aduni un numar considerabil de mile doar din aceste cumparaturi ar putea trece ceva, dar se aduna si este in sfarsit o oferta a unei banci adresata segmentului de calatori frecventi.

Citește și  TAROM reia zborurile spre Israel din 1 ianuarie 2024

Plus de asta, in momentul in care cumperi bilete de avion de la cei trei operatori aerieni sau faci cumparaturi in strainatate numarul de mile primite creste cu 50%, astfel ca daca la cumparaturi din tara primesti o mila la fiecare 4 lei cheltuiti, pentru cumparaturi din strainatate sau pentru tranzactii efectuate la KLM, Air France sau Tarom vei primi 1,5 mile.

Pentru cei care vor aplica la cardul BT Flying Blue varianta business pe langa beneficiile standard oferite de cardul de credit, iti va mai oferi acces si in cadrul salonului business din aeroporturile din Bucuresti si Cluj Napoca.

Ambele carduri de credit Flying Blue de la Banca Transilvania vin si cu asigurare de calatorie oferita gratuit.

Cardurile de credit sunt emise de catre VISA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *