Avion TAROM lovit la Amsterdam

Un avion TAROM a fost lovit astăzi seară pe Aeroportul Schiphol în faza de încărcare a bagajelor. Din relatările inițiale, se pare că este vorba de o eroare a unei mașini a operatorului de handling de pe Aeroportul din Amsterdam, care a intrat în partea frontală a aeronavei.

Compania TAROM a confirmat acest incident. Din păcate, aeronava trebuie să rămână la Amsterdam pentru verificări suplimentare.

Nu a fost nimeni rănit, din păcate zborul retur de la Amsterdam spre București nu se operează. Pasagerii au fost duși la un hotel și se vor întoarce spre București în cursul zile de 10 iunie 2017.

Avionul implicat în acest incident este YR-BGF Brăila, avion în schemă de culoare Skyteam. Avionul este model Boeing 737-700 și am zburat cu el pe ruta București – Barcelona, în 2015.

Altfel, nu pot să nu menționez faptul că la Amsterdam și Paris Charles de Gaulle am văzut niște tratamente „interesante” aplicate bagajelor. Asta fie că zburam cu TAROM sau KLM. Ce să zic, pentru când ne vom mai plânge de serviciile de pe București Otopeni… și că doar la noi se poate întâmpla.

Foto: Daniel Ciungu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *