Au dat-o la intors: Ryanair infirma planurile pentru zborurile transatlantice

După ce tot internetul a fost plin de știrea că Ryanair plănuiește începerea zborurilor transatlantice în următorii 5 ani, compania acum a venit cu o clarificare că în realitate nu pregătesc așa ceva, indiferent că povestea a venit ca urmare a lansării orarului lor de iarnă pentru sezonul 2015-2016 și printr-o exprimare destul de clară că operatorul deja vorbea cu producătorii de avioane pentru un model potrivit la business-ul irlandezilor.

Infirmarea acestor planuri a venit printr-o adresare către bursele spunând că board-ul în realitate nu a aprobat niciun astfel de plan.  Puteți să regăsiți mai multe detalii despre eveniment aici: The Independent.

În orice caz, zvonurile ar mai spune că în fapt Ryanair oricum ar plănui să intre pe acest segment al zborurilor transatlantice însă printr-o participație la o altă companie sau să își creeze o subsidiară low-cost, probabil pe modelul Air Asia – Air Asia X. Există chiar și o propunere de o astfel de subisidiară de prin anul 2008: Ryanatlantic, companie ce ar fi trebuit să opereze încă din 2009, conform Wikipedia. Am găsit aici chiar și o poză cu un Boeing 747 RyanAtlantic, în culorile Ryanair…dar este o simulare din Flight Simulator 🙂

Sursă știre: Economist.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *