Atlas Global lanseaza din luna iulie zboruri pe ruta Cluj Napoca – Istanbul cu avioane Airbus A321

Începând din luna iulie pe ruta Cluj Napoca – Istanbul se va alătura și compania Atlas Global, cu trei zboruri pe săptămână, operate cu aeronave de capacitate ceva mai mare, Airbus A321 – cu o capacitate de 204 locuri. Astfel, dacă anul trecut părea că Iași este orașul din țară cu cea mai impresionantă dezvoltare pe zona de transport aerian, iată că acum efervescența lansării de zboruri noi pare că s-a mutat la Cluj (și chiar Timișoara).

Zborurile Atlas Global vor fi operate in zilele de luni, miercuri si vineri dupa urmatorul orar, care este unul avantajos inclusiv pentru amatorii de city-break-uri:
KK 6611 IST 10:10 – CLJ 12:00
KK 6610 CLJ 12:50 – IST 14:35

Biletele sunt deja puse la vanzare atat pe site-ul companiei aeriene cat si pe diferitele site-uri ale agentiilor de turism online. Preturile pornesc de la aproximativ 99 EUR dus-intors. Primul zbor planificat este in 18 iulie 2016.

atlasjet cluj

Pe lângă compania Atlas Global, ruta Cluj Napoca – Istanbul din vara aceasta va fi operată și de către cei de la Turkish Airlines. La un moment dat și TAROM a anunțat (prin Aeroportul Cluj) începerea rutelor din Cluj spre Istanbul dar ulterior a retras zborurile din sistemul de rezervări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *