Promotie Alitalia catre Asia si America de Sud, din Bucuresti Buenos Aires, Rio, Seoul si Tokyo la 359 EUR

De câteva zile circulă mai pe toate site-urile de specialitate super promoțiile Alitalia către destinații din America de Sud și Asia. Am găsit chiar si un zbor Barcelona – Seoul – Budapesta la doar 170 EUR, însă nici promoțiile din București nu sunt deloc de neglijat, sunt cam undeva la jumatate de pret fata de ce exista in mod normal la promotie, cu siguranță cele mai bune prețuri pe aceste destinații pe care le-am văzut vreodată cu plecare directă de pe Otopeni și o singură escală.

Așadar, până în 13 martie 2015 cei de la Alitalia au o promoție foarte interesantă cu plecare spre destinații populare din America de Sud: Buenos Aires, Rio de Janeiro, Sao Paolo la doar 359 EUR și către Tokyo si Seoul tot la 359 EUR. Repet, este un preț absolut fabulos cu care nu stiu daca ne vom mai intalni cu plecare si sosire la Bucuresti.

De mentionat este ca totusi, de exemplu in iunie, in America de Sud cam incepe iarna, desigur este mult mai blanda. Va recomand sa verificati temperaturile medii pentru perioada in care plecati.

Zborurile lung curier ale celor de la Alitalia sunt operate fie cu Airbus A330 sau Boeing 777-200. Aceste zboruri fiind mai lungi, presupun ca este vorba de 777, acestea s-au confirmat si pentru Tokyo si pentru Buenos Aires.

Vârsta medie a avioanelor Boeing 777 a celor de la Alitalia este de 11.8 ani (se clasează pe locul 53 din 69 conform Airfleets) iar a avioanelor Airbus A330 este de doar 5.4 ani (locul 39 din 111 companii aeriene care operează acest tip).

Bucuresti – Buenos Aires – plecare in 12.05 si intoarcere in 02.06.2015 – 360 EUR

Escala o ora 40 in Roma si la intoarcere o escala ceva mai lunga, aproape 15 ore, dar este avantajul faptului ca ajungeti dimineata in Roma si de acolo veniti seara, asta inseamna ca aveti suficient timp sa mergeti si pana in oras sa mancati o pizza, daca nu sunteti foarte obositi 🙂

Bucharest to Buenos Aires

buenos aires to bucharest

Alte validari ale prețurilor promoționale cât și date disponibile regăsiți în imaginile de mai jos, atenție, acestea sunt valabile doar la momentul publicării articolului, este foarte mare probabilitatea ca în scurt timp acestea să se epuizeze, așadar plănuiți rapid!

bucharest tokyo alitalia 2 bucharest tokyo alitalia

Perioada promoției: 2 săptămâni, 27 februarie – 13 martie 2015
Perioada minimă de ședere: o sâmbătă, perioada maximă de ședere: o lună
Pentru copii sub 2 ani se acordă un discount de 90% la prețul biletului

Pagina promotiei este aici, spor la rezervat!

Foto: Arhiva personală / Airbus Alitalia la Aeroportul Roma Fiumicino

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.