Air Serbia creste ca urmare a parteneriatului cu Etihad Airways

Air Serbia, fosta JAT Airways, compania națională a celor din Serbia crește datorită parteneriatului cu Etihad Airways prin care asigură o legătură la destinații globale și datorită noilor acorduri de codeshare. În primul trimestru din 2014 Air serbia a crescut cu 66% în ceea ce privește numărul de pasageri transportați, ajungând la 364.924 pasageri.

Acest lucru este posibil, cum am scris și mai sus, datorită acordului cu cei de la Etihad dar și pentru că au introdus noi rute și încă trei noi avioane – două Airbus A319 și un A320.

Până la sfârșitul lui martie Air Serbia a prelungit sau semnat noi acorduri de codeshare cu Etihad, Airberlin, Tarom, Adria Airways și BH Airlines. De asemenea legătura spre Abu Dhabi a fost din nou un factor important în această creștere.

CEO-ul Dane Kondic spune că acum compania este pe drumul de a nu avea pierderi în 2014.

Pe lângă creșterea numărului de pasageri, compania a crescut și volumul de cargo transportat cu 46% față de perioada similară a anului trecut.

Am văzut în ultima vreme oricum multe promoții cu legătură la Belgrad și trecere prin hubul de la Abu Dhabi pentru zboruri Etihad, cu siguranță și acesta a fost un factor care a contribuit la rezultatele companiei. Plus, compania a mai avut promoții și spre București.

sursa stire: GulfBusiness.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *