Air France zboara spre Miami cu Airbus A380 in acest sezon de iarna

Compania nationala franceza a anuntat ca pentru sezonul de iarna 2015, avand in vedere cererea mare, va opera pe ruta Paris Charles de Gaulle – Miami cu avioane de tip Airbus A380. Acest lucru poate inseamna si faptul ca vom avea promotii foarte bune pentru biletele de avion pe aceasta ruta, va recomand sa realizati simulari pe site-ul companiei atat cu plecare Paris cat si cu plecare Bucuresti pentru ca puteti avea surprize foarte bune daca doriti sa va petreceti vacanta de iarna in Statele Unite.

Miami devine a treia destinatie din Statele Unite deservita de catre Air France cu super jumbo-ul A380, dupa zborurile operate cu A380 spre New York si Los Angeles.

Zborul AF090 Paris – Miami pleaca din capitala franceza la ora locala 13:50 si ajunge in Miami la ora locala 18:05; iar cursa AF099 pleaca din Miami la 20:55 si ajunge in Paris ziua urmatoare la ora 11:20. Zborurile cu Airbus A380 vor fi operate zilnic pana in 28 Martie 2015.

Airbus-ul A380 de la Air France ofera 516 locuri pentru pasageri in patru clase de calatorie: noua locuri in Premiere, 80 locuri in clasa Business, 38 locuri in Premium Economy si 389 locuri in clasa Economy. Toti pasagerii la bord se vor bucura de conditiile extraordinare pe care le ofera A380: zgomot redus si confort sporit. A380 este unul dintre cele mai eficiente avioane pe numarul de pasageri transportati, ceea ce contribuie la emisii mai reduse de dioxid de carbon astfel protejand natura.

Citește și  20 de ani de la ultimul zbor comercial al unui avion Concorde

Airbus A380 este cel mai mare avion de pasageri construit vreodata si un avion care ofera doua punti complete. Unul dintre cele mai misto lucruri la acest avion este ca ofera pasagerilor pe IFE (In flight entertainment) posibilitatea de a vedea capturi din exteriorul aeronavei transmise live din mai multe unghiuri.

Sursa stire

Sursa poza: FlickR / F-HPJC pe aeroportul Paris Charles de Gaulle (CDG)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *