Air France și KLM lansează promoția de toamnă. Bilete de avion reduse cu până la 40%

Grupul aviatic Air France – KLM a lansat o nouă promoție zilele acestea, fiind vorba de clasica promoție anuală care mai apare la început de toamnă.

Este o ocazie excelentă pentru a achiziționa bilete de avion pentru vacanța de iarnă, iar prețurile sunt unele ideale pentru a vă încuraja să visați la noua voastră destinație.

Pasagerii AIR FRANCE KLM vor putea alege dintr-o listă extinex de destinații din aproape toată lumea, cu peste 100 de destinații intercontinentale dar și europene, fiind prețuri speciale pentru zborurile București – Amsterdam și București – Paris Charles de Gaulle.

Campania este valabilă până pe 10 septembrie, cu prețuri speciale pentru destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar și din zona Caraibelor si a Oceanului Indian.

Printre cele mai bune oferte cu plecare din București se pot găsi bilete de avion dus-întors:

Delhi: 408 euro
Beijing si Shanghai: 439 euro
Miami: 480 euro
Toronto: 482 euro
New York: 524 euro
Johannesburg: 488 euro
Rio de Janeiro, Sao Paolo: 497 euro

Călătorii curioși să exploreze Asia își pot achiziționa bilete pentru Beijing și Shanghai cu prețuri începând de la 439 euro, Mumbai de la 479 euro, Bangkok de la 539 euro și Hong Kong de la 569, zboruri dus-întors. Pentru turiștii care își doresc să descopere unul dintre cele mai dezvoltate state din lume, compania a pus în vânzare bilete spre Singapore de la 529 euro de persoană, dus-întors.
Din Asia, mi-a mai atras atenția și Bali (Denpasar) cu prețuri care pornesc de la 666 EUR pentru o călătorie dus-întors. Este și cea mai depărtată destinație din oferta KLM spre Asia.

Citește și  20 de ani de la ultimul zbor comercial al unui avion Concorde

Africa se află în ofertă cu bilete de avion începând de la 489 euro pentru Johannesburg, 579 euro pentru Nairobi, Cape Town de la 669 euro, iar prețurile pentru Zanzibar pornesc de la 699 euro, zbor dus-întors.

Pasionații de călătorii care vor să ajungă în Brazilia, au la dispoziție bilete începând de la 499 euro de persoană, dus-întors, în Sao Paulo și Rio de Janeiro, incluzând o reducere de -30% față de prețul normal al biletului.

Pentru o experiență de călătorie în locuri exotice cu plaje paradisiace, pasagerii AIR FRANCE pot profita de ofertele către Punta Cana de la 619 euro, Martinique și Saint Martin de la 659 euro, Pointe-à-Pitre de la 719 euro, zboruri dus-întors.

Destinațiile nord-americane așteaptă să fie explorate cu prețuri de la 485 euro pentru Miami, 529 euro pentru New York, 619 euro la Boston, 609 euro la Detroit, 639 euro la Los Angeles si multe alte orase.

Pagina cu ofertele KLM se poate accesa aici, iar pagina cu ofertele Air France este disponibilă aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *