Air Connect va oferi zboruri Timișoara – Constanța în vara lui 2023

Aeroportul Internațional Timișoara a anunțat că din 22 iunie 2023 va avea în portofoliu zboruri directe între Timișoara și Constanța. Zborurile vor fi operate de compania aeriană Air Connect în zilele de joi și duminică.

Biletele de avion pe această rută sunt deja puse în vânzare pe site-ul companiei aeriene Air Connect.

Prețurile pentru un zbor dus-întors pe ruta Timișoara – Constanța cu Air Connect pleacă de la aproximativ 135 EUR.

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu din Constanța

Conexiune la mare în vara lui 2023 cu Air Connect și din Suceava, Cluj-Napoca și Oradea?

Studiind pe site-ul companiei aeriene portofoliul de zboruri Air Connect spre Constanța, compania aeriană a pus în vânzare bilete de avion și din alte locuri ale țării spre Constanța. Astfel, pe harta zborurilor regăsim legături de la Constanța și spre aeroporturile din Suceava, Cluj-Napoca și Oradea, pe lângă zborul anunțat de Aeroportul Timișoara.

Zborurile sunt încărcate în sistemul de rezervări Air Connect și vor fi operate cu aeronave ATR 72. Compania aeriană Air Connect are în prezent două astfel de avioane în flotă, conform informațiilor disponibile pe site-urile de specialitate.

Rutele spre mare în trecut din multe orașe din provincie au fost operate în trecut de Blue Air și au fost la vremea aceea foarte bine primite. Ulterior și TAROM a operat, relativ timid, câteva rute din țară spre Constanța, spre exemplu de la Satu Mare, cu aeronave de tip ATR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *