Air Berlin renunță la zborurile lung curier și la avioanele Airbus A330

Parte din operațiunile de optimizare de costuri, compania Air Berlin a anunțat astăzi că va renunța la flota de avioane cu care opera zboruri lung-curier. Astfel, avioanele Airbus A330 folosite pentru aceste zboruri vor fi returnate companiilor care le închiriau.

Ultimul zbor lung curier operat de către Air Berlin este planificat pentru 15 Octombrie 2017, urmând ca după această dată zborurile lung-curier să nu mai fie oferite.

Primul zbor care se va retrage este transatlanticul Dusseldorf – Los Angeles (SUA) care va fi încetat încă din 25 Septembrie 2017.
Alte retrageri de curse vor urma inclusiv pe rutele internet și europene, astfel că se vor anula zborurile Hamburg – Munchen și Cologne/Bonn – Munchen începând din 29 septembrie 2017.

În cursul zilei de ieri 7 avioane Airbus A330 din flota Airberlin au fost deja returnate companiilor care le închiriau. Patru dintre aceste avioane au fost surprinse deodată pe FlightRadar în timp ce se îndreptau spre Tarbes, acolo unde vor fi ținute până vor fi cumpărate. Cine știe, poate le vom vedea la TAROM?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *