Air Asia lansează zboruri spre Hawaii din Kuala Lumpur via Osaka. Prețuri de la aprox 100 EUR/segment

După ce compania aeriană low-cost malaeziană a primit licența și aprobările necesare pentru a lansa zboruri spre Statele Unite, vă spuneam că una dintre primele rute care se vor lansa pot fi cele spre Hawaii, dată fiind relativa proximitate de Asia a insulei din nordul Oceanului Pacific. Într-un comunicat de presă, compania Air Asia a confirmat ieri faptul că va zbura începând din 28 iunie 2017 spre Hawaii, de pe Aeroportul Internațional Kuala Lumpur, via Osaka (Japonia).

Air Asia va oferi pe ruta Kuala Lumpur – Osaka – Honolulu (Hawaii) patru zboruri săptămânale, în zilele de luni, miercuri, vineri și sâmbătă.
Plecarea din Kuala Lumpur este programată la ora 14:00, iar cea din Honolulu la ora 16:00, ore locale.

Număr zbor De la La Plecare Sosire Frecvență zbor
D7 001 KUL KIX 1400 hrs 2125 hrs luni, miercuri, vineri și sâmbătă
D7 001 KIX HNL 2325 hrs 1230 hrs luni, miercuri, vineri și sâmbătă
D7 002 HNL KIX 1600 hrs 2025 hrs luni, miercuri, vineri și sâmbătă
D7 002 KIX KUL 2200 hrs 0400 hrs marți, joi, sâmbătă și duminică

Orarul de zbor, pentru plecări din Kuala Lumpur și Honolulu (Hawaii) este astfel excelent, plecările fiind programate la ore bune. Și sosirea la Honolulu este la o oră foarte bună, singura chestiune este la returul dimineața devreme în Kuala Lumpur.

Biletele se vor pune în vânzare începând cu 11 februarie iar ca o ocazie specială acestea pornesc de la 499 ringits malaezieni (aproximativ 100 EUR). Acestea vor fi în ofertă specială până la 26 februarie 2017 pentru date de călătorie între 28 iunie 2017 și 6 februarie 2018. Astfel, dacă vreți să vizitați Asia de Sud Est dar să aveți și o fugă pe exotica insulă americană, acum aveți ocazia.

Zborul din Kuala Lumpur spre Hawaii va avea un stoc tehnic în Osaka, de două ore, timp în care și alți călători pot urca la bordul avionului. De asemenea, este foarte probabil ca biletele să fie la vânzare și pentru Kuala Lumpur – Osaka, pe același avion.
Nu este în acest moment clar dacă pasagerii vor rămâne la bordul avionului în timpul stopului tehnic sau vor ieși din avion, cert este că cei de la Air Asia au menționat faptul că nu este necesară viza de Japonia pentru pasagerii aflați în tranzit.

Durata zborului, având în vedere și stopul din Osaka este destul de mare, practic merge spre 16 ore, respectiv spre 19 ore la întoarcere.

După această lansare, sunt aproape sigur că Air Asia va găsi resursele pentru a anunța și rutele europene de mult zvonite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *