Aeroclubul Romaniei organizeaza si in 2016 cursuri gratuite pentru piloti si parasutisti

In perioada 11 ianuarie – 5 februarie 2016 Aeroclubul Romaniei organizeaza din nou inscrieri pentru cursuri gratuite pentru piloti de avioane, planor si parasutisti. Vor fi trei serii de participanti incepand cu lunile februarie, mai si august.

Pentru candidatii intre 18 si 23 ani Aeroclubul României oferă posibilitatea efectuării gratuite a cursurilor pentru pentru disciplinele planorism, paraşutism, şi avion ultrauşor, în limita locurilor disponibile în fiecare Aeroclub Teritorial în parte.

Pentru aeronave ultrauşoare motorizate clasa avion ultrauşor se vor efectua înscrieri, atât pentru elevi subvenţionaţi cât şi pentru contractanţi, în aerocluburile teritoriale: Arad, Braşov, Bucureşti, Caransebeş, Cluj, Ploieşti, Sibiu.

Pentru paraşutism se vor efectua înscrieri, atât pentru elevi subvenţionaţi cât şi pentru contractanţi, în aerocluburile teritoriale: Arad, Baia Mare (Secţia Baia Mare şi Secţia Satu Mare), Braşov, Bucureşti, Cluj, Craiova, Deva, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş.

Pentru planorism se vor efectua înscrieri, atât pentru elevi subvenţionaţi cât şi pentru contractanţi, în aerocluburile teritoriale: Baia Mare (ambele secţii), Braşov, Bucureşti, Cluj, Craiova, Deva, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Suceava, Târgu Mureş.

Mai multe informatii despre cursuri cat si conditii detaliate despre procedurile si cerintele la inscriere gasiti aici.

Nu uitati sa dati share postarii pentru a afla cat mai multa lume despre aceasta oportunitate oferita de Aeroclubul Romaniei.

cursuri aeroclubul romaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *