9.55 Milioane de pasageri pentru Ryanair in septembrie :: Grad de ocupare de 94%

Ryanair a remis astazi un comunicat de presa cu privire la statisticile lunii septembrie prind traficul de pasageri. Compania ajunge in septembrie la un numar de 9.55 milioane de pasageri transportati, cu un grad de incarcare de 94%, in crestere cu 4 puncte procentuale fata de aceeasi perioada a anului trecut. De asemenea, numarul de pasageri a crescut si el semnificativ, cu 12%, marcand o crestere de 1.06 milioane de pasageri transportati.

Kenny Jacobs, Ryanair, a declarat:

“Traficul de pasageri al Ryanair a crescut cu 12% în luna Septembrie, până la 9.55 Milioane, în timp ce gradul de ocupare s-a mărit cu 4%, până la 94%. Aceste cifre lunare record se datorează tarifelor noastre mici și a numărului mare de rezervări în avans, rezultate ale succesului programului nostru pentru clienți “Always Getting Better” (AGB). Pentru cel mai mare calendar de rute de vară al Ryanair de până acum, programul AGB ne-a adus rezervări în avans și un grad de ocupare peste așteptări.

Clienții Ryanair trebuie să se aștepte la noi servicii în această toamnă, ca urmare a continuării celui de-al doilea an al programului AGB ce includ un nou serviciu de închirieri de mașini, un nou sit web, o nouă aplicație pentru mobil, noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului și meniu de bord îmbunătățit, toate pentru că Ryanair continuă să livreze mult mai multe decât doar cele mai mici tarife din Europa.”

Citește și  Ryanair așteaptă reluarea majorității zborurilor în luna iunie și mizează pe prețuri mici pentru atragerea pasagerilor

Intr-adevar, cand am calatorit cu Ryanair am apreciat site-ul acestora ca fiind una dintre cele mai bune ale unei companii aeriene, toate informatiile pe care le-am cautat fiind usor de gasit. De asemenea am folosit inclusiv check-in-ul pe mobil in aeroporturile din Spania pe care am calatorit cu Ryanair, o facilitate extrem de comoda atunci cand calatoresti si nu ai acces la o imprimanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *