80% dintre locuri ocupate la Wizz Air pe zborurile spre Dubai

Am dat peste o știre interesantă apărută în Gulfnews: Wizz Air a ajuns la un load factor (număr de locuri ocupate) de până la 80% pe cursele spre Dubai. Zborurile spre noul aeroport din Dubai (DWC) sunt operate din București, Budapesta și Sofia cu avioane de tip Airbus A320 (ca toată flota Wizz) care au o capacitate de 180 pasageri.

De asemenea CEO-ul de la Wizz Air a spus că această încărcare este una așteptată pe aceste zbouri. Oricum, prețurile sunt excelente. Totuși, am înțeles că CEO-ul nu a dorit să comenteze despre profitabilitatea acestor rute.

Operatorul low cost Wizz Air este singurul astfel de operator care zboară la Dubai iar în trecut a avut și zboruri de la Kiev, însă a preferat să le oprească și să crească capacitatea din Budapesta. Totuși, se speră ca aceste zboruri să fie reluate, o dată cu detensionarea situației din Ucraina.

Cu siguranță cred că au contat mult și promoțiile făcute de Wizz Air, de curând am avut o demonstrație de forță de la ei prin care la aniversarea de 10 ani au oferit practic două bilete la preț de unul singur.

Conform IATA gradul de ocupare al locurilor la nivel mondial se situează undeva la 79.5%.

Sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *