7 ani de la deschiderea bazei de la Sibiu pentru Wizz Air – Aproape 2.5 milioane de pasageri

Compania aeriană low-cost Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România, a sărbătorit 7 ani de la deschiderea bazei de la Sibiu. Baza de la Sibiu a fost inaugurată în 19 august 2016.

Aproape 2.5 milioane de pasageri transportați la Sibiu de Wizz Air

În ultimii 7 ani de zile, aproape 2.5 milioane de pasageri au fost transportați pe zborurile oferite de Wizz Air spre și de la Sibiu.

Baza de la Sibiu asigură legătura dintre România și Germania, oferind o conectivitate sporită către patru orașe importante. Angajamentul companiei aeriene de a facilita călătoriile este evidențiat de programul său de zbor: Dortmund este accesibil de patru ori pe săptămână, Memmingen este deservit de cinci ori pe săptămână, ruta către Nürnberg își întâmpină călătorii de trei ori pe săptămână, iar cea către Baden-Baden operează cu o frecvență de două ori pe săptămână.

Una dintre cele mai îndrăgite rute este cea dintre Sibiu și Londra. Operând zilnic, această rută nu a făcut posibilă doar vizitarea prietenilor și a familiei, ci și promovarea unei noi culturi.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager în cadrul Wizz Air, a spus:
Suntem încântați să sărbătorim șapte ani de operațiuni la Sibiu. În acest timp, am transportat aproape 2,5 milioane de pasageri dinspre și către acest frumos oraș, facilitând călătoriile la prețuri accesibile și conectând oamenii peste granițe. Ne mândrim cu rolul nostru semnificativ în conectarea României cu destinații diverse din Europa și nu numai.
Wizz Air rămâne dedicată deservirii pasagerilor români și misiunii noastre de a oferi ocazii de călătorie la prețuri accesibile și cele mai bune servicii pentru clienți, cu ajutorul flotei noastre tinere și sustenabile.

Citește și  Wizz Air crește numărul de zboruri oferite de la Aeroportul din Cluj Napoca

Marius Ioan Gîrdea, Directorul General al Aeroportului Internațional Sibiu, a spus: „La aniversarea de șapte ani a bazei de operare de la Sibiu, aș dori să mulțumesc întregii echipe Wizz Air pentru angajamentul de a investi în colaborarea cu Aeroportul Internațional Sibiu. Împreună cu reprezentanții companiei aeriene am definit și atins un obiectiv ambițios,respectiv acela de a oferi comunității posibilitatea de a călători în Europa, și nu numai, de peaeroportul Sibiu. Folosim această ocazie pentru a le mulțumi celor aproape 2,5 milioane depasageri care au folosit serviciile noastre, având convingerea că odată cu operaționalizarea terminalului extins vom reuși să oferim o paletă și mai largă de destinații care să răspundă nevoilor de conectivitate ale pasagerilor din județul Sibiu și județele limitrofe. Chiar dacă am fost nevoiți să ne adaptăm din mers diverselor contexte, planurile noastre comune continuă.”

Wizz Air își păstrează ferm poziția de transportator aerian lider în țară, conectând oamenii
cu 75 de destinații uimitoare din 24 de țări, prin cele șapte baze ale sale din Cluj-Napoca,
Craiova, Timișoara, București, Suceava, Sibiu și Iași. Recent, Wizz Air a anunțat cu mândrie că a transportat un total de 77 de milioane de pasageri dinspre și către România, ceea ce a stimulat semnificativ sectorul turismului autohton. Această realizare a contribuit, de asemenea, la crearea a peste 57.000 de locuri de muncă în industriile asociate, de-a lungul celor 17 ani de activitate a companiei în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *