3 noi rute Wizz Air din Romania: Bucuresti – Hamburg si Glasgow, Cluj – Munchen

O data cu anuntarea orarului de zbor Wizz Air din Romania pentru vara anului 2016, compania low-cost cu sediul in Budapesta a anuntat si trei noi rute operate din Romania. Noile rute vor fi Bucuresti – Hamburg, Bucuresti – Glasgow si Cluj – Munchen.

Noua ruta dintre Cluj si Munchen Memmingen va fi operata incepand cu 28 Martie 2016 si vor fi disponibile doua zboruri pe saptamana, lunea si vinerea. Preturile pentru un segment de zbor cu baga de mana mic inclus vor porni de la 129 lei.

Primul zbor operat de Wizz Air pe ruta Bucuresti – Hamburg Lubeck va incepe in 20 Mai 2016, tot cu doua zboruri pe saptamana, in zilele de luni si vineri iar zborurile Bucuresti – Glasgow vor incepe in 21 Mai 2016, operate joia si sambata.
Preturile de la care pleaca segmentul de zbor spre Hamburg este tot la 129 lei pe cand pentru Glasgow preturile pleaca de la 179 lei/segment de zbor, toate taxele incluse.

UPDATE: Zborurile spre Hamburg Lubeck au fost scoase din sistem inainte de inceperea rutei. Detalii aici.
Spre Hamburg, din București, zboară TAROM și Blue Air.

Zborurile sunt deja incarcate pe site-ul wizzair.com si pot fi deja rezervate. Asadar, daca vreti sa prindeti cele mai bune preturi, va recomand sa rezervati din timp. Cu siguranta zborurile spre Germania vor fi pline iar zborul spre Glasgow din Bucuresti este cel putin interesant pentru amatorii de city-break-uri.

Citește și  Wizz Air reia zborurile către Chișinău de la Budapesta și Veneția

Cu aceste noi zboruri adaugate, acum Wizz Air zboara din Romania pe 95 destinatii din 15 tari, o lista de destinatii extrem de impresionanta si completa. Tare mi-as dori insa sa vad si zboruri Bucuresti – Lisabona, ca din Budapesta deja sunt, la fel si din Varsovia.

10390887_855679467842807_5383325085718689415_n

2 comentarii la „3 noi rute Wizz Air din Romania: Bucuresti – Hamburg si Glasgow, Cluj – Munchen

 • 26 mai 2016 la 19:19
  Permalink

  Nu exista niciun zbor spre Hamburg, stergeti articolul asta fals

  Răspunde
  • 26 mai 2016 la 20:29
   Permalink

   Salut Daniel, asa e, Wizz Air a retras aceasta cursa cu cateva saptamani inainte de a incepe operarea oficiala. Am scris despre acest lucru aici: https://t2t.ro/wizz-air-bucuresti-luton-hamburg-lubeck/
   Departe dorinta de a publica articole false, insa te rog cauta contextul, pentru ca in 9 septembrie, cand am publicat acest articol – zborul era anuntat, era programat si se puteau cumpara bilete.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *