20% discount pe zborurile AirAsia pana in 21 Februarie 2016

V-am mai spus că în ciuda ultimului eveniment nefericit în care a fost implicat un avion Air Asia, nu m-am oprit din a călători cu această companie aerienă. Oferă prețuri foarte bune și în niciun moment nu m-am simțit la bordul avioanelor acestora mai puțin în siguranță decât la alte companii. Bineințeles, am și eu o listă de companii aeriene pe care le-aș evita, dar uite că prin cele 6 zboruri pe care le-am avut cu ei, AirAsia nu se încadrează acolo. Chiar aș putea să spun liniștit că AirAsia este compania mea preferată low-cost, grație prețurilor mereu foarte mici și a serviciilor de calitate pe care le oferă. Zborurile se încadrează într-o punctualitate decentă iar echipajul este extrem de fericit să fie acolo pentru tine. Cea mai bună comparație a serviciilor AirAsia ar putea să fie în România cu cei de la Wizz Air, care folosesc aceleași tipuri de avioane, personalul este la fel de bun – prețurile însă uneori sunt mai măricele la ei 🙂

Am primit de curând un email de la AirAsia prin care aceștia mă informau că au o promoție foarte bună, 20% reducere la toate biletele de avion, pe orice destinație, atâta tot că perioada de călătorie trebuie să fie până în 30 iunie 2016.

Detaliile campaniei sunt disponibile aici.

Este posibil ca în primele ore site-ul să mai pice, înarmați-vă cu un pic de răbdare. Am reușit să fac doar câteva simulări și site-ul a picat. Poate cel mai bine rezervați undeva la ora 23:00 – 01:00 a României, când în Asia e dis de dimineață și serverele sunt mai libere.

Așadar, dacă până atunci vă aflați prin Asia de Sud Est sau plănuiți o vizită în zonă, e o ocazie foarte bună de a cumpăra acum biletele de avion. De menționat este că ultima dată am văzut că biletele la AirAsia nu cresc cu zile înaintea zborurilor, dacă avioanele nu sunt pline. Am făcut, de curiozitate o simulare cu două zile înainte de zborurile mele iar prețurile erau aproximativ egale cu o rezervare cu luni bune înainte. Adevărat, nici unul dintre ultimele două zboruri pe care le-am avut nu au avut toate scaunele rezervate, apreciez doar undeva la 65-70%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *