15% reducere pe zborurile TAP Portugal din România spre toate destinațiile

În perioada 15 – 20 Februarie 2017 compania aeriană TAP Portugal are o reducere de 15% pentru toate zborurile cu punct de plecare din România. Reducerea se activează folosind codul de voucher TAPRO3PROMO17 în momentul începerii rezervării doar pe site-ul oficial al companiei aeriene din Portugalia.

Utilizând acest cod, am reușit să fac un preț foarte bun pentru o călătorie în septembrie, doar 139 EUR dus-întors, cu bagaj de mână:

Reducerea de 15% pe rutele TAP Portugal cu plecare din România este valabilă pentru zboruri în perioada 2 Iulie 2017 – 30 Noiembrie 2017 iar discountul se aplică la prețul de bază, fără a lua în calcul taxele de aeroport sau alte taxe. De asemenea, reducerea este valabilă pentru toate clasele de zbor (economy sau business).
Codul de discount este activat cu ocazia Târgului de Turism al României, dar rezervările cu reducere sunt deschise tuturor pasagerilor doritori.

Compania aeriană TAP Portugal revine în România cu zboruri București – Lisabona după ce pentru o scurtă perioadă a renunțat la rută, însă ruta revine în oferta companiei începând cu 1 Iulie 2017.

Personal am călătorit cu compania portugheză o singură dată (dus-întors) pe ruta București – Lisabona. De altfel, Lisabona este un oraș superb pentru a vă petrece un city-break acolo. Personal abia aștept să pot reveni cu o vacanță în Portugalia. Dacă am vizitat Lisabona, următoarea opțiune va fi o călătorie pentru a vizita și orașul Porto.

După inițiala ieșire a celor de la TAP din România, au lansat zboruri spre Lisabona și companiile aeriene Blue Air și Wizz Air.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *