12 nopți în Phuket, Thailanda – Zbor + cazare la doar 591 EUR/p cu plecare de 1 decembrie

Având în vedere oferta excelentă a celor de la Qatar Airways, am stat și am căutat variante pentru cea mai bună perioadă de a merge în vacanță. Cum oferta Qatar nu este activă după 1 ianuarie 2018, cea mai bună variantă de călătorie din România este cu plecare în jurul mini-vacanței de 1 decembrie. Când toată lumea merge la munte, poți să pleci la soare, în Phuket fiind deschiderea sezonului de vârf în această perioadă.

Cu toată deschiderea sezonului de vârf, ofertele sunt foarte bune. Biletul de avion costă în acest moment aproximativ 380 EUR/persoană. De regulă biletele pentru București – Phuket, chiar și în promoție, rar scădeau sub 550 EUR, și atunci în extrasezon. În plin sezon cu 380 EUR este o ofertă excelentă. Practic, prețul zborului pentru două persoane costă 760 EUR, ori mulți plătesc acest preț în lipsa promoției pentru un singur bilet de avion.

Escale scurte în Doha, plecare în 30 noiembrie, seara, după ce ai închis laptopul de la birou, ai trecut pe acasă și ți-ai luat bagajele, ai luat cina și ești gata de zbor. Ajungi puțin după prânz în Phuket, cât să prinzi superbul apus. Întoarcerea e într-adevăr dimineața devreme, dar mai sunt și variante cu plecare mai târziu, puțintel mai scumpe. Poți să dai direct click pe imagine și te duce la ofertă.

Click și du-te la ofertă

În privința hotelului, îți recomand hotelul în care chiar am stat. Am scris despre el aici, diferența este că am primit un upgrade gratuit la cameră și dacă bugetul e disponibil, pe acela îl recomand. Manohra este un hotel la vreo 15 minute de liniștita plajă Karon Beach, nu costă mult nici transferul la aeroport (aprox 100 lei am dat pe un drum de o oră), suficiente restaurante foarte bune în zonă, magazine non-stop și 7Eleven în preajmă, pe marginea străzii se vând nuci de cocos. Piscina hotelului e micuță dar cu vedere direct la apus. 12 nopți de cazare pentru două persoane, cu mic dejun inclus, la 423 EUR nu e deloc rău.

Click și du-te la ofertă

Partea bună este că dacă nu vă place neapărat oferta de 1 decembrie, puteți să vă personalizați foarte bine vacanța. Elementul principal este o promoție bună pentru biletele de avion, iar hoteluri în Phuket sunt multe. Puteți alege dacă vreți ceva mai liniștit stațiunea Karon sau dacă vreți să vă bucurați și de vestita viață de noapte de pe insulă stațiunea Patong. Sau puteți să stați în ambele locații, cum vreți voi.

Manohra Cozy Resort
Manohra Cozy Resort

Atenție! Prețurile sunt valabile strict la momentul redactării acestui articol, folosind motoare de căutare pentru hoteluri și zboruri. Pentru un preț exact, realizați o simulare de călătorie. Dacă datele menționate nu mai sunt valabile, este posibil să mai fie date cu prețuri similare, mai bune, sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *