1.8 milioane de pasageri pe zboruri Ryanair în mai 2021

Aviația începe să dea semne tot mai bune de revenire începând din vara lui 2021. Acest lucru este pus pe seama relaxării restricțiilor de călătorie, în urma vaccinării a tot mai mulți călători.

Statisticile Ryanair ne arată cel mai bine acest lucru, compania fiind cel mai mare operator low-cost din Europa. Astfel, în luna mai 2021, peste 1.8 milioane de pasageri au călătorit pe zboruri Ryanair. În luna mai a anului 2020, când restricțiile erau majore, doar aproximativ 70.000 pasageri au zburat cu Ryanair.

Zborurile Ryanair în luna mai 2021 au avut un grad de ocupare de 79%.

În aprilie 2021, cifrele Ryanair arată că au avut aproximativ 1 milion de pasageri și un grad de ocupare al scaunelor din avion de 67%.

În general, Ryanair avea un grad de ocupare care depășea 95% în lunile dinainte de pandemie și peste 10-12 milioane de călători în fiecare lună. Așadar, mai e mult până departe, dar totuși suntem pe un trend ascendent.

În aprilie 2021, cifrele Ryanair arată că au avut aproximativ 1 milion de pasageri și un grad de ocupare al scaunelor din avion de 67%.

Din România, Ryanair are la vânzare în prezent bilete de avion la vânzare de pe 6 aeroporturi: București, Timișoara, Cluj Napoca, Sibiu și Suceava.

Citește și  Aeroportul Timișoara a ajuns la 1 milion de pasageri în 2023
Suceava – Veneția Treviso este cel mai nou zbor inaugurat de Ryanair în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *