Zboruri din Cluj Napoca spre Constanța și retur cu Blue Air din vara 2017

Compania aeriană românească Blue Air continuă extinderea ofertei pe zborurile interne iar din vara anului 2017 va lansa și zboruri directe între Cluj Napoca și Constanța. Cluj Napoca nu va fi singurul oraș din care Blue Air va zbura spre Constanța, compania aeriană oferind în perioada de vară și zboruri de pe litoral spre Iași, Oradea și Timișoara.

Cursa directă inaugurală între Cluj Napoca și Constanța va fi lansată începând cu 15 iunie 2017 și deja se pot rezerva bilete de avion pe această rută, fie pe site-ul companiei aeriene, fie pe diversele site-uri ale agențiilor de turism online.

Verifică aici cele mai ieftine bilete de avion Cluj – Constanța

Pentru rutele interne, zborurile interne Blue Air includ în prețul de bază atât bagajul de mână cât și cel de cală, în limita a 23 kilograme.

Prin aceste noi zboruri interne oferite de către Blue Air litoralul românesc va fi mai aproape de români, varianta călătoriei cu avionul fiind net mai rapidă decât cea cu trenul. Prețurile practicate de către Blue Air pe rutele interne pe care le operează sunt extrem de convenabile, așadar nu strică o rezervare din timp pentru a avea parte de costuri care pot fi chiar sub prețul unui bilet de tren.

Blue Air este singura companie aeriană din România care operează zboruri între orașe din provincie, TAROM având doar zboruri din București spre celelalte orașe din România. De asemenea, zboruri interne mai operează și Wizz Air sau Ryanair, dar și acelea tot cu destinația sau punctul de plecare București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *