Time to Travel

Una dintre putinele lucruri pe care mi le-am propus la finalul anului trecut – si nu vorbesc de acele dorinte spuse la cumpana dintre ani – a fost sa calatoresc mai mult. Parte din obiectiv l-am atins, insa in 2014 doresc sa plec de cel putin doua ori departe. O data am fost.

De aceea, pentru mine 2014 nu este doar un an – este anul Time to Travel sau, pe scurt – T2T.ro.

Iar departe nu ajungi cu una cu doua, una la mana e un efort financiar si ai parte de niste constrangeri. In aceste constrangeri cauti oferte, te documentezi despre cum e mai bine, cum sa iti imparti timpul si mai ales – cum sa gasesti cea mai buna oferta pentru a ajunge departe.
D
oi la mana, pleci departe iar acel departe de cele mai multe ori reprezinta oameni si mai ales obiceiuri diferite, tot felul de legi si multe lucruri de stiut despre care nu te-ai fi gandit, clima diferita sau pericole date de specificul locului.

In ultimele luni dau de foarte multe oferte pe care le-as putea imparti cu voi mai departe. Una dintre ele in cadrul plecarilor mele departe o reprezinta combinatiile cu escale aparent absurde insa care momentan nu au niciun rost timpul nefiind cu mine – iar alta efectiv oferte gasite navigand aiurea.

Citește și  Motivul pentru care și eu stau la coada formată înainte de îmbarcarea în avion

Bun, dupa ce sa zicem am gasit oferta, vreau ca pe site-ul acesta sa impartasesc organizat experientele mele avute in cadrul calatoriilor, fie ele in Romania, Europa sau Restul Lumii. Blogul personal nu este de ajuns.

Iar altfel, pe langa pasiunea de a calatori, mai am si cateva alte pasiuni conexe turismului: transportul aerian, feroviar sau..rutier. Voi scrie si despre asta.

In Yogyakarta, Indonezia
In Yogyakarta, Indonezia

Spor sa am! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *