TAROM reia zborurile Iași – Munchen începând cu 30 octombrie 2017

TAROM a anunțat reluarea începând cu 30 octombrie 2017 a zborurilor dintre Iași și Munchen. Zborurile vor avea o frecvență de două zboruri săptămânale iar prețurile pornesc de la 124 EUR pentru un bilet dus-întors.

Zborurile vor fi operate în zilele de luni și joi, orarul fiind ușor modificat față de anunțarea inițială a zborurilor în 2015.

Zborul în ziua de luni pleacă la ora locală 16:20 de la Iași, iar returul în ziua de luni este programat de la Munchen la ora 18:15, ajungând în cele din urmă la Iași la ora locală 21:15.
Pentru ziua de joi plecarea de la Iași este programată mai devreme, la ora 13:50 iar cea de la Munchen la

Durata zborului între cele două destinații este de aproximativ două ore.

TAROM a renunțat în primăvara acestui an la zborul de Munchen, în urma lipsei avioanelor, chiar dacă zborul a fost lansat de curând. Totuși, de la primirea noilor avioane Boeing 737-800 TAROM a început să readauge zborurile tăiate și își face chiar planuri pentru zboruri intercontinentale.

Totuși, de incapacitatea TAROM de a deservi ruta a profitat Blue Air, care imediat ce a văzut că TAROM renunță temporar la rută și-a lansat propriul zbor Iași – Munchen, dar și ei au renunțat însă la ruta spre Berlin pentru a oferi această rută, probabil mai profitabilă pentru ei.

Verifică aici cele mai mici prețuri pentru zboruri Iași – Munchen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *